20+1 ГОДИНИ

20+1 години Естрея

За 21 години сме организирали огромен брой концертни изяви на изпълнителите, включващи два ежегодни концерта –зимен ( Януари) и летен – ( Май ) . Освен тях по-напредналите групи се явяват на конкурси и състезания сред които:
„Голямата танцова награда на София“,„Ритъмът в сърцето ми“, “Elite dance championship”,“World of dance”,Sundance festival – Сандански и други;
Концерти, организирани от „Сдружение на танцовите дейци“ ,благотворителни концерти , участия в други мероприятия,частни партита ,сватби,новогодишни тържества , турнета в много държави в Европа, сред които Гърция,Турция,Португалия,Италия,Хърватия,Сърбия,Унгария,Нидерландия и други.
Но най-важното, което правим – учим децата на дисциплина ,всеотдайност, труд, мотивация, отговорност.
Развиваме техните двигателни способности ,координация ,въртеливост, ритмичност, чрез упражнения,които на първо място са съобразени с възрастта и възможностите на децата и се практикуват с цел да изградят фигурата на един бъдещ,стойностен артист.
 На 20-ти май 2022 година се навършиха 20 години от създаването на школата.
По обясними причини във време на пандемия беше невъзможно организирането на събитие ,което честваме на всеки 5 години а именно юбилей. Тази година на 20 май сме организирали събитието,под надслов ЕСТРЕЯ 20+1 ,което ще се проведе в зала 1 на НДК на 20 май 2023г. от 18:00 ,и както всяко наше честване на юбилей ще бъде заснето и отразено от екип на Българската национална телевизия.
Заповядайте на нашия празник! Обещаваме да сътворим едно незабравимо шоу за всички участници и зрители , включващо феерия от уникални костюми, светлинни ефекти ,танцови композиции от различните жанрове на танцовото изкуство и най важното – енергията,емоцията и желанието, с които децата ще се представят на най-голямата сцена в България.

Конкурси и концерти

Всяка година провеждаме задължителни два концерта,в които показваме усвоения от децата материал .Обикновено се провеждат края на Януари и краят на Май. Напредналите групи се явяват и на конкурси и състезания,в които се                                                                                                                                                                                                                                      

Discover the dance

Back to Top
Close Zoom
Context Menu is disabled by theme settings.